Meny Stäng

Olika sorters strumpor

Är du på jakt efter ett par nya strumpor? Då kan Gus Textil ha det du letar efter. De har nämligen över 200 olika sorters strumpor i sitt sortiment. Det spelar ingen roll vad du är ute efter, det finns garanterat många alternativ som kan falla dig i smaken. Behöver du speciellt ett par nya strumpor som håller dig varm nu under vintern så behöver du inte leta längre, Gus Textil har de rätta strumporna för dig! Gus Textil tillverkar strumpor av svensk kvalité och de har som sagt många olika varianter och modeller att välja mellan. I texten nedan kommer det ges exempel på några av de strumpor som det går att välja på.

Håll värmen med mysiga ullstrumpor

Under vintern vill du helst inte frysa om fötterna, då har Gus Textil många alternativ för dig. Det finns bland annat mysiga strumpor gjorda av fluffig mjuk bomull som är perfekta under kyliga mornar eller kalla hemmakvällar. De har även raggsockor som har ett skönt naturmaterial som kommer i flera olika storlekar och färger. Nästa strumpa som passar perfekt för vintern och är väldigt populär är såklart ullstrumpor. Dessa strumpor håller dina fötter bekväma oavsett vad. De tar bort fukt och kyla från dina fötter på noll sekunder och anpassar sig efter din kroppstemperatur hela tiden. På sommaren håller de dina fötter kalla och på vintern tvärtom. Dessa strumpor är perfekta att ge till någon i julklapp till exempel.

Arbetsstrumpor

De har även strumpor som är anpassade för arbete. Arbetsstrumporna är extremt slitstarka och har förstärkt material vid häl och tå. Arbetsstrumporna är ultimata för till exempel byggarbeten där grövre skor måste användas. Raka motsatsen till arbetsstrumpor är ballerinastrumpor och även dessa har Gus Textil i sitt sortiment. Dessa strumpor är optimala för låga skor, både till vardags och fest när du vill ha strumporna ganska osynliga.

Bambustrumpor

Du som är ute efter riktigt sköna strumpor borde kolla in bambustrumpor. De finns i alla slags färger och har ett material som är speciellt anpassat för dig som har känslig hud. Tyget har en fiberstruktur som gör att det inte skapar irritation i huden och samtidigt ger de en extra känsla av mjukhet. Förutom att de är extremt sköna så är de även miljövänliga och har ett ytterligare material som tar bort dålig lukt. De är tillverkade med ett antibakteriellt ämne som ser till att dina fötter alltid känns fräscha och luktar gott.

Av dessa 200 olika sorters varianter på strumpor så finns det även tåstrumpor i Gus Textils sortiment. De här strumporna har alltså inbyggt utrymme för dina tår. Det är faktiskt en fördel att använda dessa strumpor om du vill förebygga uppkomsten av olika fotproblem. Exempelvis så minskar risken att få fotsvamp om du använder tåstrumpor. Vissa kanske tycker att det låter obekvämt med tåstrumpor men faktum är att det ger en skön känsla när varje tå får extra skydd och komfort. Förutom det så ökar även cirkulationen i blodet tack vare den gymnastik som fötterna får när du har tåstrumpor. Det finns heller inga sömmar som skaver och gör ont.